40 χρόνια κοντά σας! 40 χρόνια μπροστά!
Η εταιρία Σαράντης Πεταλωτής, με διακριτικό τίτλο Sofa Design By Petalotis δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1975. Η εξειδίκευση στο χώρο του σαλονιού χρόνο με το χρόνο δημιουργεί ανοδική πορεία & αύξηση στις επενδύσεις της εταιρίας.
Η υψηλή τεχνογνωσία, η ειδική μελέτη & ο σχεδιασμός στα προϊόντα παραγωγής, συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εταιρίας με την αξιοπιστία των συνεργατών της όλα αυτά τα χρόνια. Στις παροχές μας, συγκαταλέγεται η ανώτερη ποιότητα στο δυνατότερο χαμηλό κόστος, η συνεχής προσπάθεια αναβάθμισης ποιότητας, η τήρηση στους χρόνους παράδοσης & η υλοποίηση παροχών στις διαρκείς απαιτήσεις της αγοράς.
Στόχο της εταιρίας αποτελεί η χοντρική πώληση σε όλη την ελληνική αγορά & μετέπειτα στην παγκόσμια αγορά. Η δέσμευση, να λειτουργούμε υπεύθυνα, αξιόπιστα & με απόλυτη επαγγελματική συνείδηση με σκοπό να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας, διασφαλίζει την επιτυχία στην αγοραστική σας επένδυση.
Ενα νέο τμήμα ήρθε να πλαισιώσει τις γνώσεις & τις παροχές της εταιρίας Sofa Design by Petalotis, το οποίο και σχετίζεται με τον τουριστικό κλάδο & έχει την δυνατότητα να παρέχει προϊόντα & λύσεις σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.