Η εταιρία Sofa Design by Petalotis προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες στους πελάτες της με ποιότητα και υπευθυνότητα.


 • Ποιότητα

  Ο ποιοτικός έλεγχος, για την εταιρία Σαράντης Πεταλωτής με διακριτικό τίτλο Sofa Design by Petalotis, παίζει έναν από τους βασικούς ρόλους & για αυτό τηρείται αυστηρά σε όλα τα στάδια της παραγωγικής & εμπορικής διαδικασίας καθώς επίσης & στις παροχές της. Η εταιρία εγγυάται για την ποιότητα των προϊόντων της & για την αντοχή τους στον χρόνο & αυτό επιβεβαιώνεται από το σταθερό πελατολόγιο που την στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστούμε θερμά που ακολουθείτε το όραμά μας όλα αυτά τα χρόνια & μας βοηθάτε να προχωράμε μαζί σας μπροστά.

 • ISO

  Ο επαγγελματισμός & η ποιότητα της εταιρίας Σαράντης Πεταλωτής με διακριτικό τίτλο Sofa Design by Petalotis, έχουν επισφραγιστεί από την Διεθνή Πιστοποίηση Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008, παγιώνοντάς την στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου των επίπλων. Η ένταξη του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008 στην καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης βελτιώνει την παραγωγική & την εμπορική διαδικασία, διασφαλίζοντας σταθερή ποιότητα στα προϊόντα & στις υπηρεσίες της επιχείρησης.

 • Εξυπηρέτηση Πελατών

  Στην εταιρία Σαράντης Πεταλωτής με διακριτικό τίτλο Sofa Design by Petalotis, πρωταρχικό ρόλο παίζει ο συνεργάτης & ο τελικός καταναλωτής. Στόχος μας είναι να χτίσουμε δυνατές σχέσεις συνεργασίας & να βρεθούμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ανάγκες του καταναλωτή. Δεν είναι τυχαίο που όλα αυτά τα χρόνια είμαστε κοντά σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας αλλά & τις επιθυμίες σας. Αυτό μας βοηθάει να γινόμαστε όχι απλά καλύτεροι αλλά & πιο επαγγελματίες & να πηγαίνουμε όλο & πιο ψηλά. Η εταιρία κατά καιρούς μοιράζει ειδικά ερωτηματολόγια ικανοποίησης πελατών για να παρακολουθεί το επίπεδο των παροχών της, της ποιότητάς της αλλά & της εξυπηρέτησής της πριν & μετά την πώληση.

 • Εξυπηρέτηση μετά την πώληση

  Μια εταιρία που εδώ & χρόνια δίνει προτεραίοτητα στην ικανοποίηση του πελάτη για οποιοδήποτε λόγο & είναι πάντα κοντά σας για να διευθετήσει οποιοδήποτε πρόβλημα προέκυψε . Η εταιρία Σαράντης Πεταλωτής με διακριτικό τίτλο Sofa Design by Petalotis, παραμένει κοντά στον συνεργάτη της & μετά την πώληση γιατί την ενδιαφέρει η απόλυτη ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή.

 • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

  Στην εταιρία Σαράντης Πεταλωτής με διακριτικό τίτλο Sofa Design by Petalotis, η πώληση παίζει δευτερεύοντα ρόλο μπροστά στην ικανοποίηση του καταναλωτή. Για αυτόν ακριβώς το λόγο πρωταρχικός μας στόχος είναι η σωστή καθοδήγηση του συνεργάτη μας προς τις ανάγκες των καταναλωτών που απευθύνονται σε αυτόν. Κοντά μας θα βρείτε την διάθεση να προτείνουμε επιχειρηματικές λύσεις που θα σας προσφέρουν χαμόγελα & ευχαρίστηση από τους καταναλωτές σας.

 • Επικοινωνία

  Μια από τις βασικές υπηρεσίες της εταιρίας Σαράντης Πεταλωτής με διακριτικό τίτλο Sofa Design by Petalotis, είναι η άμεση ανταπόκριση σε θέματα διαδικτύου. Μπορείτε να μας στείλετε e-mail για οποιοδήποτε αίτημα σας & να απαντηθεί άμεσα μιας & δίνουμε μεγάλη σημασία στην επικοινωνία μέσω social media. Μην ξεχάσετε να μας βρείτε & στο facebook.

 • Ειδικές Κατασκευές

  Μέσα στις βασικές υπηρεσίες της εταιρίας μας είναι & οι ειδικές κατασκευές σε επενδεδυμένους καναπέδες & κρεβάτια. Κοντά μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε σας επιθυμία με οποιοδήποτε μοντέλο θέλετε να αποκτήσετε. Η τεχνογνωσία & οι εγκαταστάσεις της εταιρίας Σαράντης Πεταλωτής με διακριτικό τίτλο Sofa Design by Petalotis, της επιτρέπουν να μπορεί να σχεδιάσει κατά ειδική παραγγελία & να σας το προσφέρει σε προσιτό κόστος.

 • Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός

  Η εταιρία Sofa Design by Petalotis έτοιμη να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, ανοίγει ένα ειδικό τμήμα μελέτης & σχεδίασης συγκεκριμένων προϊόντων που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες του ξενοδοχείου σας, ανεξαρτήτως μεγέθους εντός & εκτός συνόρων.